Loading
delavnica

CELJENJA SVEČENIŠKIH RAN

Svečeniške rane so tri najmočnejše energijske zapore, ki ženskam preprečujejo, da bi živele povsem svobodno in spontano ter v celoti izražale svoj glas, ustvarjalnost in moč. Te rane, ki se nahajajo na predelu maternice, srca in grla, so kolektivna zapuščina patriarhalnih ideologij in indoktrinacij ter poskusov zatreti naš prirojeno ustvarjalno silo.

Več stoletij, celo tisočletij je bila ženska notranja in zunanja moč zatirana, omadeževana, zlorabljana in demonizirana. Oblasti so svobodne ženske preganjale, zdravilke označile za čarovnice, svečenice pa za prostitutke. Tudi naše prednice so pretrpele marsikaj, vse te informacije pa se še vedno nahajajo v našem genskem zapisu. Svečeniške rane so torej kolektivne, družinske in individualne.

Občutki SRAMU, IZDAJE in KRIVDE, zasidrani v celičnem spominu, nas držijo ujete, vendar pa se tega največkrat sploh ne zavedamo. Čeprav verjamemo, da živimo svobodno, pa velikokrat sabotiramo same sebe, zavlačujemo, se ustavljamo,umikamo in zapiramo vase ali pa se bojimo pokazati svoji pravi obraz in izraziti svoje mnenje.

Vsaka rana je povezana tudi s
KLJUČEM, ki odklepa njene darove.

Vsakič, ko si izbiramo več svobode in možnosti zase, hkrati dajemo dovoljenje drugim, da stopijo v svojo moč in potujejo bližje k Sebi.

– Severina Siter –

Na delavnici se bomo pobližje seznanile z vsako od treh ran, jih očistile in prepisale stare zapise. Odstranile bomo energijske ovire ter aktivirale možnosti bolj radostnega in svobodnejšega utelešenja v ženskem telesu.

Vabljene torej, če si želite:

* v varnem krogu raziskati svoje omejujoče vzorce,

* vstopiti globlje v svoj polni potencial,

* odkriti več možnosti za ustvarjanje življenja po svoji izbiri,

* iz celičnega spomina izbrisati kolektivne, rodovne in individualne blokade, ki vam onemogočajo izbrati več svobode in ustvarjalnosti,

* očistiti področje maternice, srca in grla

* pobližje spoznati modrost svojega čarobnega telesa.

Delavnica je namenjena ženskam, ki so pripravljene stopiti korak naprej na poti k Sebi, se pogumno zazreti v svoje rane in jih ozdraviti, potovati globoko v kosti in celični spomin ter stkati novo pot zase in za vse, ki prihajajo za nami ali so z nami v stiku.  

Tisoč nasmehov

Vtisi udeleženk

Shopping Basket